Arrangementen WK2014


FootballEvents biedt naast losse tickets voor het WK, in samenwerking met Travel & Sportpromotion ook complete arrangementen aan.
 
Pakketreizen
Vlucht, transfers, accommodatie, wedstrijdticket en niet te vergeten een schitterende ambiance! Inmiddels hebben wij i.s.m. onze reispartner een compleet 5-daags arrangement voor de wedstrijd Nederland-Spanje in Salvador. Meer weten, vraag dan nu de nieuwsbrief aan!

Maatwerk 

Inmiddels hebben wij vele aanvragen binnen gekregen via ons offerte formulier. Wij proberen hier altijd zo snel mogelijk op te reageren. Lijnvluchten zijn vanuit Europa beperkt beschikbaar en erg prijzig, hotels zijn in de meeste steden geen probleem m.u.v. Rio de Janeiro. Een prijsindicatie voor 1 wedstrijd uit de groepsfase is ca. € 3500,- voor 2 wedstrijden ca. € 5000,- en voor de gehele groepsfase € 8000,-. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal dagen, de binnenlandse vlucht, de kwaliteit van het hotel, de locatie en de beschikbaarheid. Mocht u nog geen offerte hebben aangevraagd en wilt u dat FootballEvents i.s.m. met reispartner Travel & Sportpromotion uw hele reis verzorgd dan  kunt u gebruik maken van het offerte formulier. 

© 2015 FootballEvents | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
Website gemaakt door Catch the Wave IT Solutions