Natal

Natal ligt ten zuiden van Fortaleza op het meest oostelijke punt van Zuid-Amerika. De bijnaam is Sun City, welke de stad verdient vanwege het tropische klimaat en de altijd schijnende zon. Ook hier liggen kilometers lange zandstranden en duinen op je te wachten.

Bezienswaardigheden in Natal

Natal is een ideale plek van bestemming voor toeristen als het gaat om lekker genieten van het weer met een gemiddelde temperatuur van 30 graden Celsius en een zeetemperatuur van gemiddeld 27 graden. Daarnaast biedt Natal nog vele andere bezienswaardigheden;

- Voor de shoppers onder ons zijn er twee overdekte shoppingcenters die ruimte bieden voor meer dan 100 winkels.

- Veertig kilometer ten zuiden van Natal staat de grootste en oudste cashewnoten boom van de wereld. Er hangen jaarlijks zo’n 70.000 cashewvruchten aan de boom.

Voetbal in Natal

Natal is een van de gaststeden waarin gevoetbald zal worden tijdens het WK 2014 en om dat te realiseren zal er veel geïnvesteerd worden. Het nieuwe stadion Arena das Dunas zal het huidige stadion (Machadao) vervangen. Daarnaast heeft niemand minder dan David Beckham aangekondigd om te helpen met het opzetten van een voetbalacademie om het niveau te doen laten stijgen. De academie zal Beckham World of Sports gaan heten.

Daarnaast wordt er nog flink geïnvesteerd in de infrastructuur; een nieuwe luchthaven staat in de planning en wordt naar zeggen de grootste luchthaven van Latijns-Amerika. Tevens wordt er veel verbeterd in het openbaar vervoer systeem en het wegennet.

Kijk hieronder naar een impressie van Natal.Kijk hieronder naar een impressie van het stadion.

© 2015 FootballEvents | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
Website gemaakt door Catch the Wave IT Solutions