Offerte EK 2016

Aanvraag offerte EK 2016 Frankrijk

Het EK in Frankrijk wordt gehouden van 10 juni t/m 10 juli 2016. De deelnemende landen zijn nog niet bekend en Oranje moet zich inspannen om zich te plaatsen. Gelukkig doen er deze keer 24 landen mee en heeft zelfs de nummer 3 uit de poule een mogelijkheid zich te plaatsen. Denkt u erover om straks het EK in Frankrijk te bezoeken dan kunt u door onderstaand formulier in te vullen al een goed idee krijgen wat straks daar de kosten van zijn. FootballEvents  biedt, samen met onze reispartners, EK-arrangementen aan voor zowel de zakelijke markt als de gewone supporter.

Het programma van het EK 2016 vraagt om kennis van het land; FootballEvents is hierbij de juiste partner. Met ons grote netwerk in Frankrijk en onze ervaring rondom grote voetbalevenementen, stellen wij graag een passend arrangement voor u samen voor een reis naar het EK.

FootballEvents stelt uw reis samen op basis van uw wensen en uw budget. Dat doen wij samen met onze partners. Wilt u met eigen vervoer naar Frankrijk en zoekt u uitsluitend accommodatie in de speelsteden rondom de wedstrijden,  dan bent u bij FootballEvents ook aan het goede adres!  

Interesse?
Vul dan onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en wij nemen spoedig contact met u op.

   

Offerte aanvraagformulier EK voetbal 2016 Frankrijk

 Bedrijf Particulier

Bedrijfsnaam

Contactpersoon*

 Dhr. Mevr.

Adres

Postcode

Woonplaats

Telefoonnummer

Mobielnummer

E-mailadres*

Samenstelling / wensen

Aantal personen

Aantal dagen

Aantal wedstrijden

Gewenste speelstad

Budget in euro per persoon

Waar kent u Football Events van

Opmerkingen

Vul de beveiligingscode in en klik dan op verzenden.

captcha

© 2015 FootballEvents | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
Website gemaakt door Catch the Wave IT Solutions