Over ons

quote open2011; Ons kantoor op de Ginnekenweg 311 in Breda is open en iedereen kan vrijblijvend binnen lopen voor meer informatie betreffende kaarten en arrangementen. FootballEvents probeert zo transparant moquote closegelijk te werken!FootballEvents is sinds 2006 gestart met de verkoop van voetbal arrangementen. Wij zijn gevestigd in Breda. Om ons te onderscheiden hebben we bewust gekozen om ons te specialiseren in voetbal reizen, we kennen deze markt als geen ander en weten dat we onze klanten , zakelijk of particulier, een onvergetelijke arrangement kunnen bieden. Dankzij ons uitgebreide netwerk zult u bij ons niet voor teleurstellingen komen te staan. We hebben wat jaartallen met voor ons gedenkwaardige feiten op een rijtje gezet die belangrijk waren en zijn voor het tot stand komen van FootballEvents;

1988; Oranje speelt de finale voor het EK in München. Als fanatiek Oranjefan wilde ik deze wedstrijd niet missen, zeker niet nadat ik live bij alle wedstrijden van Oranje was geweest in Duitsland. Voor mij was het de eerste keer dat ik zonder kaartje bij het stadion aan kwam en buiten een kaartje moest kopen!

1998; WK in Frankrijk. Een grote chaos als het om kaarten gaat, veel touroperators rijden met volle bussen richting Parijs voor de wedstrijd Nederland – België, hun kaarten werden echter nooit geleverd. Mijn eerste bus vertrekt met een vriendenclub vanuit Breda, gelukkig bleken mijn contacten en de vooraf gemaakte contracten waardevol te zijn, we vertrokken met kaarten en al vanuit Breda en zaten ruimschoots op tijd in het stadion. Nog steeds zijn deze leveranciers, een van de belangrijkste leveranciers van FootballEvents.
2004; EK in Portugal. Voor het eerst regel ik buiten mijn vriendenclub tientallen appartementen en hotels voor Oranjefans, er wordt ook steeds meer een beroep op mij gedaan voor kaarten. Alle aanvragen kon ik steeds honoreren en vele mensen zagen dankzij mij een wedstrijd op het EK.


2006; het kon niet uitblijven met het WK in buurland Duitsland, maar al lang voor dat er maar een bal was getrapt stond de telefoon rood gloeiend voor kaarten en accommodaties, dit was mede te danken aan de service in Portugal en de naamsbekendheid vooral in het zuiden des lands. Gezien steeds meer onbekenden een beroep op mij doen is het meer dan een uit de hand gelopen hobby geworden. Het besluit om FootballEvents op te richten en gebruik te maken van het netwerk dat ik de afgelopen 20 jaar heb opgebouwd, is een logisch gevolg;
2008;
EK in Oostenrijk & Zwitserland. De website gaat online en er stromen honderden orders binnen voor de wedstrijden in Bern. Iedereen herinnert zich de prachtige beelden vanuit Zwitserland. De media weet FootballEvents ook te vinden, zo reizen Omroep Brabant en Brabant10 tijdens het EK met FootballEvents mee. Er zijn echter weer problemen met het leveren van wedstrijdkaarten en FootballEvents wordt regelmatig benaderd door journalisten met de vraag of wij aan onze verplichtingen kunnen voldoen. Ook hier konden we concluderen dat er aan alle aanvragen voldaan is en dat al onze gasten de geboekte wedstrijden hebben bijgewoond. Als dank voor het vertrouwen van mijn klanten en als afsluiting van een fantastische groepsfase in Bern hebben we nog een gezellig feest georganiseerd als verrassing voor onze aanwezige gasten waarvan u via deze link wat sfeerbeelden kunt zien

2009; In opdracht van de supportersvereniging van NAC Breda mag FootballEvents de reizen organiseren naar de tegenstanders van NAC in de voorronde van de Europa League. De reizen naar Armenië, Polen en Spanje worden worden goed bezocht. Een zeer geslaagde onderneming met als hoogtepunt de trip naar Villarreal. 

2010; WK in Zuid-Afrika. De Oranjefans zijn sceptisch en de reizen zijn prijzig. Daarom was het te verwachten dat er weinig mensen richting Zuid-Afrika zouden gaan. Op het laatste moment krijgen wij toch nog vele boekingen en doordat FootballEvents zelf ter plaatse is, kunnen wij voor vele collega’s  kaarten regelen en hun gasten opvangen. Vooral onze internationale klantenkring groeit enorm, dit heeft natuurlijk ook te maken met de immense populariteit van Oranje. De slagroom op de taart is natuurlijk de finale in Johannesburg tussen Nederland en Spanje. Uiteindelijk bezoeken 140 cliënten van FootballEvents deze wedstrijd.

2011; Ons kantoor op de Ginnekenweg 311 in Breda is open en iedereen kan vrijblijvend binnen lopen voor meer informatie betreffende kaarten en arrangementen. FootballEvents probeert zo transparant mogelijk te werken. De voorbereidingen voor het EK in Polen en Oekraïne zijn in volle gang, maar ook het WK in Brazilië heeft al onze volle aandacht!

2012; Het EK in Polen en Oekraïne is voor het Nederlands Elftal helaas snel afgelopen. Daardoor bleef de invasie naar Polen uit waar Oranje haar eventuele kwart finale had mogen spelen. De teleurstelling was groot toen in december 2011 Oranje door middel van loting Oranje te horen kreeg haar wedstrijden af te werken in het Oekrainse Kharkov i.p.v. het Poolse Gdansk. Ondanks dat had FootballEvents een mooie accommodatie weten te vinden aan de rand van de stad waar we vele gasten mochten begroeten. De kwaliteit van ons Oranje resort en de gezelligheid aldaar was gelukkig een stuk beter als het voetbal van het Nederlands Elftal.                                            


2013;     Dit jaar staat volledig in het teken van de voorbereidingen van het Wereldkampioenschap Voetbal in Brazilie. We bezoeken vele speelsteden en zijn aanwezig op de Confederations Cup en de loting zodat we goed voorbereid zijn en niets aan het toeval over hoeven laten.   

 2014; Het WK 2014 in Brazilië! De Oranjefans hebben weinig vertrouwen en daarbij is het vrij kostbaar om wedstrijden te bezoeken. Toch weten zowel de zakelijke markt als fans uit zowel Nederland als België ons te vinden. Er vertrekt in samenwerking met diverse andere aanbieders een rechtstreekse charter naar Salvador voor de herhaling van de WK finale 2010 tegen wereldkampioen Spanje. Voor degene die daarbij waren een onvergetelijke ervaring; Voor degene die twijfelde en thuisbleven, u heeft iets gemist! Daarnaast mochten we voor een groot aantal gasten een opmaat arrangement aanbieden welke in vele gevallen werden aangevuld met een mooie excursie. Mede namens ons grote netwerk in Brazilië bezochten onze gasten o.a. de attracties in Rio de Janeiro, de watervallen van Iguacu en de Amazone. Daarnaast haalde Oranje een historische derde plaats waardoor FootballEvents voor de vele supporters die al in Brazilië waren vaak het aanspreekpunt was voor kaarten voor de wedstrijden na de groupsfase.

© 2015 FootballEvents | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
Website gemaakt door Catch the Wave IT Solutions