Algemeen

Aansprakelijkheid
Voor eventuele vertragingen, ontstaan door welke oorzaak dan ook, of de gevolgen van deze vertragingen, kan FootballEvents geen verantwoording dragen. Ook voor het missen van onze touringcar gedurende de reis, op rust- of pauzeplaatsen, kan men geen aanspraak maken op een schadevergoeding, ook al zou dit betekenen dat men de reis naar huis op eigen gelegenheid zou moeten maken.

Bagage
Indien de reis of een gedeelte van de reis wordt uitgevoerd met touringcars, dan zijn deze uitgerust met een bagageruimte waarin voldoende ruimte is voor het meenemen van één koffer of tas van normaal formaat per persoon. De chauffeurs hebben het recht om te veel meegenomen bagage te weigeren. We willen u erop attenderen dat de koffers gelabeld dienen te zijn. Eventuele handbagage kunt u meenemen in de touringcar. U blijft ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen bagage.

Het meenemen van de hoeveelheid bagage met het vliegtuig is per luchtvaartmaatschappij, maar ook per bestemming verschillend. Informeer naar de hoeveelheden bagage en het maximaal mee te nemen gewicht. De kosten welke ontstaan omdat u meer bagage meeneemt dan is toegestaan, zijn voor eigen rekening.

FootballEvents
De reizen uit de brochure of op internet worden uitgevoerd door een reispartner van FootballEvents.

Groepen
Wanneer u een groep heeft van 20 personen of meer, kunnen we i.s.m. onze reispartner speciaal voor u een arrangement op maat maken. U kunt uw wensen aan ons doorgeven en wij zullen ervoor zorgen dat deze worden ingevuld. Van eigen vervoer tot privé jet, van eenvoudige accommodatie tot de meest luxe hotels. Alles is mogelijk. En natuurlijk verzorgen wij ook de beste entreebewijzen voor u. Graag stellen wij voor u een offerte op maat samen.

Hotel
Wanneer u geboekt heeft voor een meerdaagse reis, verblijft u in een 4 sterren hotel (tenzij anders wordt vermeld). Helaas is het voor ons niet altijd mogelijk om een hotel op korte afstand van het stadion te vinden vanwege de grote toestroom van mensen voor een belangrijke wedstrijd. Uiteraard doen wij ons uiterste best om een goede locatie te regelen. FootballEvents verzorgt (op afgesproken tijden) de transfers van en naar het stadion. Alle andere transfers komen voor eigen rekening.

Kamerindeling
Over het algemeen beschikken onze hotels over tweepersoonskamers, maar op verzoek willen wij trachten (tegen meerkosten) om een eenpersoonskamer voor u te reserveren.

Touringcarbedrijf
Het touringcarbedrijf wordt ingehuurd door de reispartner FootballEvents.

Minimum aantal deelnemers
Bij onze busreizen geldt een minimum aantal deelnemers van 20 personen. Indien er minder dan 20 deelnemers geboekt hebben, heeft FootballEvents het recht om de reis te annuleren of een ander type rijtuig in te zetten waarmee de reis wordt uitgevoerd.

Niet roken
Roken in de touringcars is niet toegestaan.

Ontevreden
Ondanks dat wij ons uiterste best doen om alles tot in de puntjes te verzorgen, kan het voorkomen dat er onvolkomenheden ontstaan. Wij willen u vragen, wanneer u ontevreden bent of klachten heeft over de door u geboekte reis, deze ter plaatse kenbaar te maken aan de chauffeur of begeleider. Mocht het zo zijn dat het probleem ter plaatse niet kan worden opgelost, neem dan direct contact op met ons kantoor in Nederland (telefoonnummer: +31 653172658). Helaas kunnen wij klachten die op bestemming niet zijn gemeld, in Nederland niet meer in behandeling nemen.

Prijzen
De prijzen in onze brochures en op de website zijn berekend op basis van 2-persoonskamers en zijn per persoon. Boeken op indeling is niet mogelijk. Bij de omschrijving van de reizen in de brochures en op de website staat beschreven wat inclusief en exclusief de reissom is. Eventuele belastingen die ter plaatse gelden, dienen ook ter plaatse te worden afgerekend. Consumpties tijdens de reis en het verblijf komen voor rekening van de klant zelf.

De aangeboden arrangementen zijn leverbaar zolang de voorraad strekt.

De mogelijkheid bestaat dat aan een reis waaraan u deelneemt, er deelnemers aanwezig zijn welke een andere prijs voor dezelfde reis hebben betaald als uzelf. Dit prijsverschil kan gelegen zijn in verschillende oorzaken. Er kan op geen enkele manier aanspraak gemaakt worden op een restitutie vanuit FootballEvents van dat prijsverschil, daar het een persoonlijke en eenmalige afspraak is met een desbetreffende klant.

Prijswijzigingen
Prijswijzigingen zijn mogelijk zonder voorafgaande aankondiging.

Onvoorziene toeslagen (zoals brandstoftoeslag en extra veiligheidstoeslagen) zijn niet inclusief en komen mits van toepassing op kosten van de reiziger.

Reisdocumenten
Alle deelnemers die reizen met FootballEvents dienen in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs (paspoort of ID-kaart). FootballEvents stelt deelnemers met de Nederlandse nationaliteit altijd op de hoogte welke zij nodig hebben. Indien u voor een reis een visum nodigt heeft kan FootballEvents desgewenst dit voor u regelen. Hieraan zijn wel extra kosten mee gemoeid. Deelnemers die geen Nederlandse nationaliteit hebben, dienen zichzelf op de hoogte te  van de specifieke eisen, welke de landen welke worden gepasseerd op de doorreis, en het bestemmingsland aan deze nationaliteiten stellen. FootballEvents kan geen enkele aansprakelijkheid accepteren indien één van deze deelnemers de toegang tot het land wordt ontzegd.

De toegangskaarten, hotelvouchers en/of vliegtuigtickets zullen wij ongeveer één week voor vertrek naar u toesturen, tenzij anders overeengekomen.

Reserveren
Wilt u boeken voor een bepaalde reis dan kunt u dat op de volgende manieren doen:
* via onze website 
* telefonisch
* per email
* persoonlijk op kantoor

Elke vorm van boeken is bindend.

De volgende gegevens dienen te worden doorgegeven:
* naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum, geslacht van de hoofdboeker. Van alle deelnemers hebben we de naam, de geboortedatum en het geslacht nodig.
* Bij vliegreizen een kopie van uw paspoort.
* Bestemming, vertrekdatum en verblijfsduur.
* Gewenste opstapplaats.
* Type toegangskaart.
* Gewenste reisverzekering.
* Annuleringsverzekering.
* Preferenties.

Het adres van de hoofdboeker wordt het correspondentieadres en deze ontvangt ook de boekingsbevestiging. De hoofdboeker is aansprakelijk voor de gehele betaling. Op het moment dat u via de telefoon/fax/email/website bij ons uw gegevens heeft doorgegeven, beschouwen wij dit als een definitieve reservering.

Na de reservering ontvangt u een bevestiging van de boeking. Hierop staat het door u gereserveerde vermeld, inclusief de totale reissom. Wij vragen u om een kopie van deze bevestiging getekend retour te zenden.

Preferenties en essenties
Aan speciale wensen (preferenties) die bij de boeking kenbaar worden gemaakt, zal indien mogelijk worden voldaan. Een uitzondering is bijvoorbeeld de preferentie: ‘Plaats voorin de touringcar of vliegtuig’. Dit is voor bijna alle deelnemers immers een favoriete plaats. Een preferentie blijft een voorkeur en kan nooit gegarandeerd worden. Is een wens zo essentieel dat een reisovereenkomst alleen zal worden gesloten indien vaststaat dat aan deze wens tegemoet wordt gekomen, dan is er sprake van een essentie. Indien een essentie wordt aangevraagd zijn wij genoodzaakt u daarvoor een bedrag per persoon in rekening te brengen. Informeer naar de tarieven.

Verzekering
Het is verstandig om een reis- en ongevallenverzekering en een annuleringsverzekering af te sluiten. De polisvoorwaarden en tarieven worden op verzoek aan u verstrekt.

Tickets
Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoek raken van tickets die verstuurd zijn via een koerier. Kaartverkoop zolang onze voorraad strekt.
FootballEvents treedt op als bemiddelingsbureau dat bemiddelt in weder verkochte kaarten. Derhalve betreft het product een doorverkocht ticket.
De nominale waarde van deze tickets is in de regel veel lager dan dat waar deze door ons voor worden aangeboden of gecalculeerd worden in onze arrangementen. Wij kopen uit tweede hand en betalen hiervoor een markt conforme prijs, welke tot stand komt door vraag en aanbod.  Wij willen u erop wijzen dat bij de oorspronkelijke verkoop van deze tickets door de organisator van het evenement algemene verkoopvoorwaarden van toepassing kunnen zijn verklaard, op grond waarvan de organisator het doorverkopen van deze tickets verbiedt. Als gevolg daarvan kan de organisator deze tickets annuleren en kan u de toegang tot het evenement worden geweigerd.
FootballEvents vindt dergelijke door de organisatoren gestelde eisen onredelijk en strijd tegen dit onrecht, onder meer ten behoeve van de consument. Wanneer deze tickets worden geannuleerd en u daardoor de toegang tot een evenement wordt ontzegd krijgt u van ons (met inachtneming van de garantievoorwaarden) ter plekke een ander ticket om alsnog toegang te verkrijgen of u krijgt het volledige orderbedrag retour.
Weigering gebeurt slechts zelden. FootballEvents verplicht u bij weigering echter wel om dan direct contact met ons op te nemen via telefoonnummer  +31 6 53172 658 en het te melden voor aanvang van het betreffende evenement. Ook heeft u een schriftelijke verklaring van de organisator waarom er is geweigerd.

Ticket garantie
Bij Football Events kunt u er altijd vanuit gaan dat u op tijd uw originele en geldige tickets ontvangt. Daarom biedt Football Events een 120% ticket garantie aan.

De Football Events Ticket Garantie houdt het volgende in.
* Indien u de tickets niet tijdig of geheel niet ontvangt waardoor u het evenement moet missen ontvangt u het volledige aankoopbedrag plus 20% onkostenvergoeding!
* Indien u niet de juiste tickets heeft ontvangen ontvangt u van ons het volledige aankoopbedrag plus 20% onkostenvergoeding!  

Prijzen en teksten
Aan gepubliceerde teksten en prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Alle in de brochures en op de website genoemde gegevens zijn onder voorbehoud van kennelijke drukfouten, typefouten en prijsverhogingen van derden en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen voor evenementen.

* Informeer voor boekingen naar de algemene voorwaarden

© 2015 FootballEvents | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer
Website gemaakt door Catch the Wave IT Solutions